Kick-off Event des The LOOP Zurich am 20. April 2021

The LOOP Zurich, das neue medizinische Forschungszentrum in Zürich, ist eine gemeinsame Initiative der Universität Zürich, der ETH Zürich und der vier universitären Spitäler Universitätsspital Zürich, Universitäts-Kinderspital Zürich, Universitätsklinik Balgrist und Psychiatrische Universitätsklinik Zürich, mit initialem Fokus auf Präzisionsmedizin.

Ziel von The LOOP Zurich ist es, Patienten-zentrierte Forschungsprojekte voranzutreiben. Gerne möchten wir mit Ihnen The LOOP Zurich als strategisch wichtige Initiative sowie den Start der ersten LOOP Forschungsprojekte mit einem Kick-off Event gebührend feiern. Kick-off Event des The LOOP Zurich am 20. April 2021 (PDF, 543 KB)

The LOOP Zurich, the new medical research center in Zurich, is a joint initiative of the University of Zurich and ETH Zurich as well as the University Hospital Zurich, the University Children’s Hospital Zurich, the University Hospital Balgrist and the University Hospital of Psychiatry Zurich. The goal of The LOOP Zurich is to promote patient-focused research projects and transfer new medical insights into clinical practice within the field of precision medicine. To celebrate the importance of The LOOP Zurich as a strategic initiative and mark the occasion of the first-ever LOOP research projects, we have organized a kick-off event, to which you are cordially invited. Kick-off Event The LOOP Zurich am 20. April 2021 (PDF, 532 KB)